42 Appartementen

42 ruime 1 of 2 slaapkamer appartementen, voorzien van een optimale lichtinval en tot in de kleinste details afgewerkt met hoogwaardige materialen.

 

54 Assistentiewoningen

De 54 assistentiewoningen van Zilverwit, bestaande uit een- of tweeslaapkamerappartementen, zijn bewust zo ruim en toegankelijk mogelijk ontworpen.

Zilverwit

Leven - Genieten - Wonen

De rust van de natuur, met de dynamiek van de stad om de hoek: het is dé ultieme wooncombinatie. Die combinatie vindt u terug in Zilverwit in Rotselaar. Terwijl Leuven op een boogscheut ligt, charmeert Rotselaar met haar kleinstedelijke levendigheid en vele groen. Rotselaar verveelt nooit. Wonen in Rotselaar, dat is genieten van de afwisseling tussen rust en actie. Het nieuwe appartementencomplex Zilverwit doet deze natuurlijke tegenstelling alle eer aan en geeft modern wonen in het groene hart van Vlaams-Brabant een extra dimensie.

Ontdek het project

Centraal wonen

Tussen stad en natuur

Dicht bij de stad én de natuur: het Vlaams-Brabantse Rotselaar biedt het beste van twee werelden.

Enerzijds ligt Rotselaar te midden van het groen, anderzijds legt u vlot contact met de cultuur, bedrijvigheid en dynamiek van steden als Leuven, Aarschot of Mechelen.

Ook met de fiets staat u een halfuur later al in de hoofdstad van Vlaams-Brabant.

Op minder dan tien kilometer ligt het gezellige Haacht.

Voor uw dagelijkse noden hoeft u overigens geen grote afstanden af te leggen: supermarkt, lokale groentenshop, bakker en sportclubs liggen in de buurt.

Ontdek de omgeving

"Rotselaar is voor mij: fietsen langs de trage wegen, wandelen voorbij de wijngaard en zwemmen in de plas."

Groen wonen

Overal dichtbij

Wonen in Rotselaar, dat is met volle teugen genieten van de natuur.

Ruim bedeeld met bossen, water en open ruimte, is deze gemoedelijke gemeente het hele jaar door een aangename plek om te vertoeven. Heerlijk wandelen op wandelpaden, een frisse duik in het meer of een bezoek aan het speelbos. Zilverwit; dat is wonen, genieten en leven in een mooie omgeving.